Goedemorgen Drachten

Goedemorgen Drachten is de titel van dé talkshow voor en door ondernemers in Drachten. In de show komen allerlei actualiteiten aan bod die belangrijk en interessant zijn voor ondernemers. We nodigen gasten uit die kennis en ervaringen delen en inspelen op vragen en uitdagingen van ondernemers. Naast ondernemers schuiven ook gasten aan uit de overheid en instellingen die ondernemers adviseren.

Goedemorgen Drachten 22 juni van 9.30 - 10.30 uur

Actueel en enorm omvangrijk is de coronacrisis waar alle ondernemers in zitten. Dit vergt enorm veel veerkracht, innovatie en oplossingsgerichtheid. Hoe ondernemers daar mee omgaan en welke oplossingen of vraagstukken ze hebben, daarover gingen we in gesprek op maandag 22 juni.

Aan tafel

Talkshowhost Marc Stallinga, ervaren rot in het vak, gaat in gesprek met: Burgemeester Jan Rijpstra, Corry Vlasma (Directeur bedrijven, Rabobank), Hylke Breman (namens Ondernemersvereniging Ha&Ie), Wietse Elzinga (start-up Elzinga van der Krieke), Erik Blauw (namens de Industriebranche) en nog meer. Geen talkshow zonder muziek en andere intermezzo's, dus ook hier!

Publiek vanuit je (bureau)stoel

De talkshow kan live vanuit je thuis- of kantoorwerkplek worden bijgewoond via een online kanaal. Ook kan men vragen stellen of achterlaten voor de gasten. Geef een reply op mail info@goedemorgendrachten.nl dan ontvang je een paar dagen vooraf de link naar het kanaal en kun je met de koffie in de hand meekijken en -luisteren.

Later (terug) zien?

Dat kan op de website www.goedemorgendrachten.nl de uitzending wordt naderhand geplaatst.

Heb je vragen of zou je ook graag je verhaal, idee willen delen?

 Neem dan contact op met de redactie: Trea Westra, info@goedemorgendrachten.nl of 06-51745535.

Productie en techniek wordt verzorgd door Studio Z (Smart Camels)

Dank aan onze mogelijkmakers:

Gemeente Smallingerland
BO. Be Original
Rabobank Drachten Friesland Oost
Elzinga van der Krieke
Ha&Ie
Smart Camels
Societeit de Haven
 
Button